Funshooting & Barbecue

 

Beste airsoft- en milsim enthousiasteling,

Onze initiële funshoot van 5 juli werd jammer genoeg geannuleerd. Maar niet getreurd, want we kunnen met veel plezier aankondigen dat de nieuwe Funshoot, weliswaar versie 1.1, zal plaatsvinden op zondag 20 september 2015.

Voor de vijfde maal kan je bij VZW Airsoft Oostende terecht voor een heuse Funshoot gevolgd door een gezellige barbecue. Dit evenement zal plaatsvinden in Hangaar 1, Stapelhuisstraat 1 te Oostende en gaat van start om 14u00. (BBQ vanaf 18h00)

De “Airsoft fun shooting challenge” staat open voor zowel airsofters en milsim'ers die minimum de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben. Deze challenge mag niet aanzien worden als een wedstrijd maar als een vriendschappelijke bijeenkomst van enthousiastelingen die voor zichzelf de test willen uitvoeren hoe nauwkeurig en hoe snel ze zijn in airsoft.

Niet alleen het technische aspect van de airsoftreplica’s komen aan bod maar ook de efficiënte fitting van de webbing, holsters en laders zijn van essentieel belang. Deze challenge zal bestaan uit verschillende stages met o.a. hindernissen waar men zijn/haar vaardigheden zo efficiënt mogelijk moet aanwenden om effectief te scoren.

Natuurlijk is het ook mogelijk om als toeschouwer de challenge gratis te komen bewonderen. Vergeet dan wel je veiligheidsbril niet!

Gedurende de dag kan men er ook terecht voor een gespecialiseerde uitleg van Airsoft Customs, betreffende airsoft replica's. Uiteraard is er de mogelijkheid om de nodige aankopen te doen ;-)

Na de challenge is er een BBQ waar we met een frisse pint en een lekker stuk vlees, uiteraard aan een democratische prijs, kunnen napraten over de vele airsoft en milsim verhalen.

Deelnameprijzen:

  • Voor het volledig evenement (challenge + BBQ): 28€.

  • Enkel de challenge: 15€.

  • Enkel de BBQ : 18€. Kinderen (t.e.m. 14 jaar) 6€ voor een frikandel met frietjes

Hoe inschrijven:

Inschrijven kan via volgend formulier

Opgelet!!! Indien je meerdere mensen inschrijft voor de funshoot, gelieve dan ook de namen (geen nickname) van deze personen te vermelden bij "opmerkingen".

Vervolgens het verschuldigd bedrag overmaken op

Rekeningnummer: 979-9988581-11
IBAN: BE30 9799 9885 8111
BIC code: ARSP BE 22
Bank: Argenta

en dit met vermelding van je naam.

Inschrijven kan tot en met maandag 14 september!

Reglement:

Alhoewel dit een "funshoot" is dienen we wel rekening te houden met enkele regels zoals puntentelling, procedures, ... maar ook zeker met de veiligheid.

Airsoft Oostende heeft zich in eerste instantie gebaseerd op het IPSC reglement die internationaal van toepassing is. Uiteraard omvat dit document veel regels die niet echt van toepassing zijn tijdens de "funshoot". Dus als je wat meer info wilt betreffende de internationale regels ....

IPSC reglement

De regels die zeker van toepassing zijn om het evenement zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen hebben we in een apart document samengevat. Lees het rustig door en indien er iets niet duidelijk is, stel dan gerust je vraag op ons forum.

Veilig en vlot verloop van de fun challenge

Sponsors:

Dit evenement zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze sponsors. Gelieve dan ook een bezoekje te brengen aan hun website.

 

 

Hopend je te mogen verwachten,

De organisatie,

VZW Airsoft-Oostende